2018. december 27., csütörtök

Dekorkrém, tortabevonat, frosting, vajkrémes tortabevonat





Hozzávalók:

1 csésze (225 g) lágy vaj
3-4 csésze (3-4x125g) porcukor
1/4 teáskanál só
1 evőkanál vanília kivonat (nem kaptam, így maradt az aroma)
nagyjából 4 evőkanál zsíros tejszín (vagy tej, de a tejszín megfelelőbb erre)

A lágy vajat mixer lassú fokozatán kihabosítjuk, majd három csészényi átszitált porcukrot adunk hozzá, lassú fokozaton összemixeljük a vajjal. 
Váltsunk közepes fokozatra, adjuk hozzá a sót, 2 evőkanál tejszínt és keverjük 2-3 percig.
Saját igényünknek megfelelően tovább lágyíthatjuk tejszínnel vagy keményíthetjük porcukor további adagolásával.

Nincsenek megjegyzések: