A "gyors ezersziget öntet" alatt majonézzel és aprított csemegeuborkával elkevert ketchupot értek. Még sosem próbálkoztam az eredeti recepttel, ez nekünk bevált :) Az arányokat nem mértem, egyszerűen színre mentem...
A natúr csirkemell elkészítésénél nincs könnyebb; sózom, borsozom a mellfiléket, majd szép aranybarnára sütöm egy serpenyőben. Kevés olajat öntök alá.
Saláta...bármi, ami a hűtőnkben van :) Minél színesebb, annál étvágygerjesztőbb, még azoknak is, akik egyébként nem hívei a zöldségevésnek (mint pl. Párom-mégis megette:D )
A natúr csirkemell elkészítésénél nincs könnyebb; sózom, borsozom a mellfiléket, majd szép aranybarnára sütöm egy serpenyőben. Kevés olajat öntök alá.
Saláta...bármi, ami a hűtőnkben van :) Minél színesebb, annál étvágygerjesztőbb, még azoknak is, akik egyébként nem hívei a zöldségevésnek (mint pl. Párom-mégis megette:D )
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése