kb 30 dkg zöldbab
1/2 fej vöröshagyma apróra vágva
3-4 ek tejföl
egy csipet majoránna
kevés delikát
só
A rántáshoz:
olaj
liszt
pirospaprika
1 gerezd fokhagyma
A babot és a vöröshagymát felteszem főni, kevés delikátot adok hozzá. Mikor megpuhult a bab, berántom a fokhagymás-pirospaprikás rántással, majd behabarom a tejföllel. Egy csipet majorannával és sóval ízesítem.
Mivel a család "férfi" tagjai nemigazán főzelékesek, ezért csak ilyen "mini" adagokat szoktam főzni, ez a mennyiség nekem és Lolának 2 napig elég.
Tipp: Ha pörkölttel tálalod, kevesebb sót adj hozzá!
Mivel a család "férfi" tagjai nemigazán főzelékesek, ezért csak ilyen "mini" adagokat szoktam főzni, ez a mennyiség nekem és Lolának 2 napig elég.
Tipp: Ha pörkölttel tálalod, kevesebb sót adj hozzá!
1 megjegyzés:
Hello. And Bye.
Megjegyzés küldése