Tésztához:
20 dkg liszt
10 dkg cukor
125 g margarin
1 tojás
Morzsolásos technikával összedolgozzuk a hozzávalókat, majd kicsit lehűtjük. 200 fokon 20 percig sütjük. Jó, ha lencse vagy hasonló van kibélelni a tortaformát, hogy szépen rásimuljon a tepsire és a szélei ne süljenek lefelé.
1 zacsi pudingporból pudingot készítek, megmosom a szőlőszemeket. Ha kihűlt a pudling, rákenem, ráteszem a szőlőszemeket, majd 1 zacsi zselatin porból elkészített és kb 3-4 percig hűtőtt zselatinnal megkenem. Én a lidl-s zselatint használom, ezt nem kell sokáig hűteni.
20 dkg liszt
10 dkg cukor
125 g margarin
1 tojás
Morzsolásos technikával összedolgozzuk a hozzávalókat, majd kicsit lehűtjük. 200 fokon 20 percig sütjük. Jó, ha lencse vagy hasonló van kibélelni a tortaformát, hogy szépen rásimuljon a tepsire és a szélei ne süljenek lefelé.
1 zacsi pudingporból pudingot készítek, megmosom a szőlőszemeket. Ha kihűlt a pudling, rákenem, ráteszem a szőlőszemeket, majd 1 zacsi zselatin porból elkészített és kb 3-4 percig hűtőtt zselatinnal megkenem. Én a lidl-s zselatint használom, ezt nem kell sokáig hűteni.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése